گیاه شنگ NO FURTHER A MYSTERY

گیاه شنگ No Further a Mystery

گیاه شنگ No Further a Mystery

Blog Article

صفحات للمحررين الذين سجَّلوا خروجهم تعلَّم المزيد مساهمات

تاثیر زعفران در درمان سریع افسردگی و استرس شدید ۲ دیدگاه ادامه مطلب »

دفتر مرکزی انتشارات بوم سازه (سیویلیکا): تهران، بزرگراه جلال آل احمد، بین خیابان کارگر و بزرگراه چمران، کوچه پروانه، پلاک ۴، ساختمان چمران، طبقه ۴، واحد ۳۱

خواص زعفران برای سلامت چشم و تاثیر آن بر اختلالات بینایی خرداد ۳, ۱۴۰۳ ارسال توسط کشاورز آنلاین ۰ دیدگاه آنطور که محققان معتقدند زعفران خواص و فواید زیادی برای چشم و بینایی انسان دارد. زعفران در تنظیم کارکرد سلولهای بینایی موثرند و سلولهای بینایی را در مقابل آسیب ها محافظت می کند.

وی مصرف شنگ را در شب تسکین‌دهنده درد و سرفه دانست و مصرف آن را با روغن‌زیتون آرامبخش دانست.

قد يكون تناول الزعفران مفيد جدًا لمرضى القلب وضغط الدم، فمحتواه العالي من النحاس والبوتاسيوم والمنغنيز والحديد والزنك والمغنيسيوم يجعل له دور مهم في ذلك.

۵ ادویه مفید برای فصول سرد که سرفه و سرما را از بین می برند

مقدار مجاز مصرف زعفران برای بیماری‌های مختلف متفاوت است و بستگی به نوع بیماری، شدت آن و وضعیت فرد مبتلا دارد. برای مثال، برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، مصرف روزانه ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلی‌گرم زعفران توصیه می‌شود.

وأجود أنواع الزعفران ذو الشعر الأحمر الذي ليس في أطراف شعره صفرة. وأفضله الطري، الحسن اللون، الذكي الرائحة، الغليظ الشعر، الذي يوجد في أطرافه شبه بياض.

یکی از خواص زعفران زعفران، توانایی بهبود عملکرد حافظه است. مطالعات نشان داده است که مصرف زعفران می‌تواند بهبودی قابل توجهی در حافظه کوتاه مدت و بلند مدت ایجاد کند. این اثر به دلیل ترکیبات فعال موجود در زعفران از جمله کروسین، سافرانال و پیکوکروسین است که به عنوان آنتی‌اکسیدان‌ها و ضد التهاب‌ها شناخته می‌شوند.

زعفران، یکی از گیاهان دارویی با خواص فراوان است که به عنوان یکی از مواد اصلی در صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.

گل ها به تنهایی خاصیت ضد عفونی کردن را نیز دارند و برای التیام زخم ها مصرف می شود. اگر محور گل آن را با موم زنبور عسل مخلوط کنید، برای معالجه سوختگی از آتش بسیار مناسب است.

اگر خواسته باشیم دقیق‌تر بگوییم، گیاه زعفران وحشی در کشور یونان کنونی یافت شد. دقیقا مشخص نیست که گیاه وحشی زعفران در نخستین بار چگونه تولید مثل کرد. چون یک گیاه وحشی زعفران در تولید مثل خود به تنهایی ناتوان است و نمی‌توان انتظار داشت که پس از مدتی، این گیاه بارور و کلاله‌های قرمزرنگ آن پیدا شود.

هر چقدر میزان فسفر بیشتر باشد، سرعت رشد و ترمیم بافت‌های آسیب دیده در بدن افزایش می‌یابد و بهبود زخم‌ها در زمان کمتری انجام می‌شود.

Report this page